söndag 30 maj 2010

ADDICT

Hej. Idag har jag ägnat hela dagen åt att sukta efter ett par skor för 3000 kronor. När jag kommer hem ska jag inte bara ha ett långt uppehåll från alkohol, utan även från bloggar, magasin och affärer, de har ett allt för dåligt inflytande. Har hamnat i något slags shoppingberoende sen jag kom hit. Men imorgon är en annan dag, då kanske vi kan ta tag i oss själva?

Nu börjar vi med sista säsongen av Sopranos, snart klara, heja på!

fredag 28 maj 2010

GLAD NATT DÅLIG DAG

Gårdagen var verkligen kass. Johan fyllde år och jag hade köpt världens bästa present - biljetter till Noah and the Whales utomhusspelning i Somerset House den 10e juni. Dock märker vi att dagen som står på hemsidan inte stämmer överens med almenackan, det är då vi inser att jag bokat 10 JULI istället. Så var det med den presenten.
Uppgiven beger jag mig till skolan och får tillbaka tentan - Underkänt. Många andra mötte samma öde som jag och stämningen var därefter inte allt för rolig på University of Sussex.

Dock blev kvällen fantastisk. Jag och Johan drack vin och åt god mat, sen gick vi till Cricketers där Martin, Lovisa, Malle och Filip satt. Gött gäng - go kväll! Kalaset avslutades på Audio med dans och kristna lovsånger. BRA BRA BRA!!

Idag har jag haft ont i min vänstra hjärnhalva hela dagen, ej okej. Ikväll ska jag kolla på O´brother, where art thou?, är helt galet pepp på den filmen. Imorgon är det tenta igen, på tisdag lektion och onsdag omtenta. Nice.

Hörs!

torsdag 27 maj 2010

FINT

Gäng på Digitalism - snodd av Lisa




Gäng på strand(killen i bakgrunden glodde hela kvällen) - snodd av Emelie

Vi rangordnade fotbollsspelare efter snygghet


Hej tröjan du får nog bli min vän(höst acne)




2010-05-27

Pissdag.

tisdag 25 maj 2010

BU

Den fina helgen är nu över. Idag har jag min sista lektion med oraklet Nat Chase. Har legat och läst om Marsianer hela morgonen för att förbereda mig inför lektionen.

Igår låg vi på playan igen, och vi badade!(Eller ja, doppade oss) På kvällen peppade jag öl-häng på stranden(hade tillochmed mina höga skor på mig!) men så kom såklart migränjäveln smygande. Tillslut fick jag nog och gick hem. Bu.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, men kan ju nämna att det är tre veckor kvar tills hemfärden. BU.

söndag 23 maj 2010

NO WORRIES

Det är här jag spenderar mina dagar.
Livet är allt bra fint - det är därför jag inte klagar.

lördag 22 maj 2010

ÅH, NICE

Fina fina stranden. Vi satt först höger om piren, men det var för mycket drama.(14-åringar som druckit för mycket och blev medvetslösa, poliser som inte brydde sig och 12-åringar som ville fightas) Men det blev en mysig kväll tillslut. Idag återvände vi vid tolv och stekte i solen i några timmar innan utställning i Pepperpot.

Åh, har verkligen gått in i semestermood nu. Vi hade tenta igår och nu är det bara EN kvar. Vi har även bara TVÅ lektioner kvar, helt sinnessjukt!

Ikväll blir det fotboll och sedan Life. NICE!

torsdag 20 maj 2010

MODEBLOGGS DÖDEN

Känner att jag har modebloggsångest idag. Dels för att jag läser alldeles för många bloggar alldeles för ofta för mitt eget bästa, men främst för det jag ska skriva nu.

Jag och Lovisa begav oss idag nämligen till George St i Hove för att upptäcka de omtalade charity shoppsen. Jag hittade ett par höga kilklacksskor, eller sådanadär träskorsliknande saker som just nu verkar vara på tapeten(iallafall enligt vissa modebloggar). Jag kan för det första inte gå i högre skor än typ en centimeter, dessa är kanske tio, och för det andra är de lite för stora och hala. Sitter nu med dem på i sängen för att vänja mig rent psykiskt. Är dock rädd att det är sängen de endast kommer att användas(kan misstolkas...?) Som tur är har Lovisa lovat att hålla i mig då(om) skorna används. MEN de kostade fan bara 4,5 pund. Värt?

Märker även nu att jag är inne på parenteser idag, men det är ju lite fint.

onsdag 19 maj 2010

MAGNUS BETNÉR

Vi träffades ett gäng på Robin Hood igår(herregud vad jag har nämnt den puben här i bloggen, har ju bara varit där tre gånger...). Malin kommer dit och slänger ur sig den mest oväntade kommentaren: "Vi ska inte gå och se Magnus Betnér då?"

Vi springer till en liten publokal med plats för max 30 personer. Där står Magnus och kör stand-up på engelska inför en publik med hälften svenskar och hälften britter. Roligt var det ja, men det mest fantastiska är hur spontan en kväll kan bli här.

Idag blir det kanske London!

söndag 16 maj 2010

4 VECKOR 1 DAG

Kolla på Mini Coopers fick bli söndagsgörat denna dag. Ikväll kanske det blir en promenad men också lyssna på LCD Soundsystems nya skiva. Btw; en månad kvar.

fredag 14 maj 2010

FREDAG

Lediga från skolan idag! Egentligen inget speciellt med det, har varit på en lektion den här veckan... Ikväll blir det House Party hos Löl. Ska bli roligt.

Fick f ö VG(!) på grammartentan, därför känns mitt spontana jackinköp helt plötsligt befogat.

Hade tänkt gå och ut powerwalka nu. Bristen på övrig träning har fått mig att tycka att gå jättesnabbt en kort sträcka är lika med fantastiskt hurtigt. Heja!

torsdag 13 maj 2010

SEVEN SISTERS

Jag och Johan styrde igår kosan mot Seven Sisters för en heldag. Solen sken under hela bussfärden men väl framme drog såklart världens regnmoln in. Kul. Men fint var det!

Senare på kvällen fick jag och Lovisa förfesta själva på Mesh Tun. Under kvällens gång hann vi senare med att gå på premiärklubb, gå på jazzklubb, träffa band från New York, hjälpa Filip, äta pizza, dricka stora tequilashots och dansa som galningar på ett tomt dansgolv. En fin kväll ändå!

Nu ska vi äta tuna lasagne - sedan blir det filmkväll hos Lisa.

vi rymde från servicehemmet

söndag 9 maj 2010

DIGITALISM

Jag fullkomligt älskar Concorde2 för deras geniala klubbar. Jag säger bara Silent Disco, och nu igår Horse Power(+ Digitalism). Det var en helt underbar kväll igår, det dansades så mycket att man inte hann dricka, så ingen bakfylla idag, bara träningsvärk. Fint!

lördag 8 maj 2010

IGÅR & IDAG

Kelis blev aldrig av igår. Det var en sådandär kväll då förfesten blir grejen och vi missade gratis inträdestiden.
Är helt galet trött idag men måste börja peppa till snart. Digitalism + horse power ikväll, plus att vi har en uppsats som ska in på tisdag som man kanske borde börja ta tag i. Dagarna rinner verkligen iväg nu känns det som och tiden kvar här bara krymper och krymper. Fyfan.

fredag 7 maj 2010

KELIS & DIGITALISM

MY MILKSHAKE BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD
Tentan är över, vi firade på Falmer, vi ska fira ikväll med Kelis och imorgon med Digitalism!


torsdag 6 maj 2010

DAGS ATT HÄCKA

Har pluggat i en vecka(oändliga sträcka) - nu får det fan räcka.

onsdag 5 maj 2010

5 MAJ

plugg - plugg - plugg - djungelvrål - plugg - facebook - plugg - facebook - morrissons - plugg - plugg - kaffe - plugg - mat - plugg - plugg -plugg - facebook - facebook - blondinbella - plugg - djungelvrål - kaffe - muffins - plugg - promenad - plugg - facebook - elle - te - tvserie.

tisdag 4 maj 2010

GRAMMARMANIA

Fredag närmar sig med storsteg och det studeras ihärdigt på 47 queen´s park road, iallafall av den kvinnliga delen av duon. Börjar känna stressen & pressen därav den maniska pluggprocessen.

Trots förkylning, hosta, cp-tå och grammatiktenta på fredag ska vi bannemig spela bowling ikväll(om det så är det sista vi gör!) Lägga några strikes och gå vidare i livet. Kommer bli gött.

måndag 3 maj 2010

DJUNGELVRÅL

Dagens kärleksförklaring går till Lovisa som köpt med sig djungelvrål, ahlgrens bilar och gott & blandat till mig från Sweden. NICE säger vi och pluggar vidare på grammatiken.

söndag 2 maj 2010

PROBABLY

Probably, the best man in the world
He is probably the best man in the world
The best man in the world, probably.
(jag sprider kärlek och pluggar adverbial positions samtidigt, heja!)
& ja han ser probably lite galen ut på bilden.
PUSS

lördag 1 maj 2010

MAJ

Nu är det maj. Bara sex veckor kvar, panik panik! Igår var det Valborgsfirande i Preston Park. Blev enligt seden full alldeles för tidigt och gick därför hem alldeles för tidigt. Härligt.

Annars så har de senaste dagarna ägnats åt konsertköp. Peppen ligger på Arcade Fire i Dalhalla i Dalarna. Det blir jag, Johan, Aline o Niklas och förhoppningsvis hinner vi med en mini-roadtrip med tält, bad och öl. Roligt som attan! Idag bokade vi även biljetter till Digitalism på Concorde2 nästa lördag. Nice det med.

Dagens aktivitet har varit att köpa glass och kolla på film. Extremt ohändelserikt. Men imorgon ska vi spela fotboll och plugga, lite för att känna oss bättre över tillvaron.

Sex veckor kvar och om jag ska vara ärlig så jag kan inte vänta på Göteborg länge till.