måndag 14 juni 2010

BYE BYE BRIGHTON

Jag borde kanske skriva en rad över hur tomt det är i Rummet. Imorgon åker vi hem och det gör verkligen fysiskt ont. Men glad det är jag, jag har haft en enormt bra tid här. I Rummet firar jag och min käraste med att kolla på sista avsnittet av Sopranos(vi har såklart räknat ut det så det passar), öl och baked chips. Väskorna är packade, bussen från Pool Valley går 14.30 och innan det är det tårar och panik som gäller. Japp, nu kör vi. Om vi inte hörs imorgon ses, så ses vi i GBG. GÖTT ÄNNA.

BÌLDEXPLOSION; JAN - JUNI


































lördag 12 juni 2010

GO ON, AY

VM har dragit igång, om någon hade missat det. Idag spelade England sin första match och det var kö för att komma in på pubarna. Fulla britter plus fotboll är en alltid lika fascinerande kombination. Vad som till en början är beundran av fotbollen övergår snabbt till en beundran utav ölen. Skällsord, mordhot och könsord haglar tätt och de är riktade mot allt och alla.
Jag hejar därför på Sydkorea i årets VM. Där har vi ett folkslag som verkar vara så jävla nöjda hela tiden.
Sydkoreanska fans
Brittiskt fan. Döm själva.


FYFAN

Jag försöker förmå mig själv att börja packa lite - bara idag, imorgon och måndag kvar. Det går verkligen inte, det hugger till i min mage när jag inser att det är på riktigt. fyfan.

fredag 11 juni 2010

HORSERACING

Jag och Johan hängde hela kvällen på Fontwell´s racingcourse. Johan var helt galen och bettade på allt och alla, jag försökte hänga på men mina hästar sprang och hoppade långsamt. Efter 7 pund och fortfarande ingen vinst gav jag upp. Men fan, det var jätteroligt! Jazzband som spelade i pausen och öl, det är aldrig fel. Stämningen på stället var verkligen helt upprymd, speciellt när den favorittippade hästen i ett race ramlade över ett hinder, då blev alla helt galna!

(och ja, jag vill ha cred för min klockrena horseracingoutfit)


torsdag 10 juni 2010

SISTA DAGEN PÅ TERMINEN




Igår gjorde vi sista tentan(hur det gick egentligen vet ingen) och sista dagen på kursen. Ulf och Anita hade fixat massa fika och kubb som vi ägnade oss åt i solen när provet var avklarat.
Senare på kvällen köpte vi storgrillen och gick och grilled those bitches på stranden - sedan hamnade vi på Mash Tun. Det blev såklart ännu en fantastiskt fin kväll, dock Lovisas sista.

Idag tar jag & Johan tåget mot Barnham och Horseracing, det blir champagne, hästar och jazzband, NICE.

tisdag 8 juni 2010

DOUBLE CONCIOUSNESS


Jag lider utav Double Conciousness. Hur fan ska jag klara av att inte bo här? Men samtidigt saknar jag ju Göteborg. Åh, dumma terminsavslut - allt var så mycket enklare i januari. Imorgon gör vi sista tentan och efter kl 1400 har vi inte längre tillgång till University of Sussex.
Klarade f ö omtentan, jag är bra. (& idag tänker vi lite extra på L.)

Poseidon - närmsta vattenhål i GBG

VS

Brighton Beach - närmsta vattenhål i Brighton.

måndag 7 juni 2010

TZATZIKI

Ibland så är det ganska gött att det regnar. Idag är en sådan dag. jag köpte en tröja för 400 kronor idag - mest bara för att liva upp det lite. Tror starkt på tröjan som en arbetsintervju-tröja, m a o ser jag den som en fin investering(fin då i dubbel bemärkelse). Två dagar kvar av terminen nu. Lovisa tar flyget redan på torsdag och hej vad tomt det kommer att bli. Tror mig fan ha funnit en riktigt god, fin människa där alltså. Ikväll ska jag äta lax med tzatziki, ska nog ta den största biten utan att säga något till Johan hehehe. Over and out folks.

söndag 6 juni 2010

LAST NIGHT

Här kommer en bild från gårdagens grillning. Ser ni hur mycket käk det är? Stört. Vi åt iallafall tills vi sprack. Sedan tog vi ett glas absinth innan vi åkte med vår chartrade minibuss ner till the Loft. Det var så galet varmt inne på klubben, lite som att dansa i ett växthus. Vi gick senare vidare till Life, men stannade bara en stund eftersom det knappt gick att andas där inne. Kvällen avslutades med häng på stranden - så otroligt härligt!

THE YES! LET´S WOMAN

Pluggar just nu mitt favoritämne: american culture. Har lärt mig mycket idag och har fått många nya idéer, framförallt av Marabel Morgan. Hon har skrivit en liten lista över hur man som kvinna ska kunna fullfill your husband.

1. Accept your husband just as he is. Write out two lists - one of his faults and one of his virtues. Take a long, hard look at his faults and then throw the list away; don´t ever dwell on them again. Only think about his virtues. Carry that list with you and refer to it when you´re mad, sad or glad.

2. Admire your husband every day. Refer to his virtue list if you need a place to start. Say something nice about his body everyday. Put his tattered ego together with complement.

3. Adapt to his way of life. Accept his friends, food and life-style as your own. Ask him to write the six most important changes he´d like to see take place in your home. Read the list in private, react in private and then set out to accomplish these changes with a smile. Be a Yes! Let´s woman some time of every day.

4. Apreciate all he does for you. Sincerely tell hom"Thank you" with your attitudes, actions and words. Give him your undivided attention, and try not to make any phonecalls after he comes home; especially after 8.00 PM.

lördag 5 juni 2010

GÖTT LIV; CHECK

Åh vilken underbar dag det är! Jag och Johan hängde först i parken, sedan åkte vi på lördagsutflykt till George St för att secondhanda. Fick med mig ett par shorts, en jacka och en väska hem(allt för typ 15 pund, galet!) Senare köpte vi körsbär och åkte tillbaka till staden och tictoc där vi smidde planer med Martin och Lovisa. Ikväll blir det grillkväll(vi har köpt så jävla god mat) på 292an!

Jag får helt enkelt hänvisa er till förra inlägget över hur jag känner just nu.

-

JAG VILL INTE ÅKA HEM

fredag 4 juni 2010

MJUKBYXA VS ÖL

Efter en dag av besök från London, sol och bad och shopping är jag helt slut. Jag sitter i skrivande stund i full outfit(t o m skor) och funderar på om jag verkligen ska gå ut. Mjukisbyxan(se nedan) känns otroligt lockande, likaså gör nya numret utav Elle. Men ja, det är ju sista helgen med gänget så egentligen är ju svaret på mina funderingar givet - mot krogen! (Det bästa vore ju om man kunde matcha sin mjukbyxa som blondinbella; mina är fulla utav kaffe- och tandkrämsfläckar, inte så snyggt)

torsdag 3 juni 2010

SUMMERTIME

Sommarvädret har återvänt och dagen spenderats på Brighton beach. Vi gjorde en pub-lista och kom fram till att vi besökt runt 25 olika pubar sen vi kom hit. Det roliga är att det säkert är en tiondel av alla pubar som finns, varje gatuhörn har en egen.

Ikväll blir det lite vin och mys, men också kanske 80-tals discoishgrej på Coaliton. Vill dansa till Ghostbusters! Jag tänker verkligen njuta av de sista dagarna kvar här nu. Det ska vara stört varmt ute resten av helgen, vi snackar 27 grader i skuggan, så stranden lär väl bli välbesökt(havet också?) Nu ska jag ta tag i plugget, vi har text and culture tenta på onsdag. Bara att köra på!

tisdag 1 juni 2010

BLONDINBELLA & JAG


Jag och Blondinbella har likadana byxor! Dock matchar vi dem lite olika, hon med chanel-väska och kavaj, jag gillar de mer tillsammans med hoodtröja och mittpåhuvudet-toffs. Men tja, smaken är ju som baken.

FINT

Hej. Jag har nu hittat ett väldigt bra substitut för 3000kr skorna. Underbart. Imorgon är det omtenta, kanske inte lika underbart. Är sjukt nervös. Hur ska detta gå egentligen?
Ikväll är det launch night för en ny klubb på Audio & spelning på Komedia. Men som sagt, omtenta imorgon = ingen fest idag(men jag tänker ju såklart gå ändå)

På torsdag har det utlovats 25gradig värme. Haleluja!