onsdag 28 april 2010

BORING

Jag kommer att sakna gatan så mycket. Igår tog jag en promenad sent på kvällen bärandes endast sandaler men jag frös ej. Livet är gött, men grammartentan börjar ta över. DET ÄR BARA SÅ JÄVLA TRÅKIGT!

tisdag 27 april 2010

SKOLKING MAO

Igår skolkade både jag och Johan. Dock blev det lite väl tråkigt att bara hänga i rummet på 20 kvm efter ett tag. Denna tristess visade sig dock vara kreativ. Jag klippte lugg och sedan bokade vi biljetter till Shout out Louds i London samma kväll. Det blev jättebra alltihop, satt på uteservering i t-shirt till klockan nio, mao har sommaren nått UK.

Ikväll blir det dock grammar. Har köpt Morrisons cookies och de är nästan godare än the best. Mao kommer det här att bli en suverän kväll. Imorgon utlovas det tjugogradig värme, mao utomhusplugg!
Nu ska jag äta, mao sluta blogga.

söndag 25 april 2010

HELGLISTERI

Det har varit helg och här kommer en lista

-london; shopping, hyde park, middag hos linnea
-sola på stranden
-äntligen hamna på the setting sun
-gå långpromenad

Det sammanfattar helgen alldeles utmärkt. Imorgon är det måndag trots att jag inte vill. Men ansiktet är solbränt och huvudet rensat på tankar, så redo det är jag nog. CIAO.

tisdag 20 april 2010

söndag 18 april 2010

ROBIN HOOD

Har ägnat hela dagen lång åt att sola och äta mat. Det är riktigt gött väder nu. Har dessutom varit duktig och läst i boken och pluggat på grammatiken. Därför tänker jag unna mig ett glas rött på Robin Hood ikväll. Tänker också spela monster-fia med knuff, ett helt fantastiskt spel. Jag och Lovisa hade tänkt bowla ikväll, men det tar vi på tisdag istället. Då får man nämligen som student spela hur mycket man vill. Bowling-mania med andra ord.

Dags att kila. Ciao.

lördag 17 april 2010

EROS RAMAZZOTTI


Johan lyssnade på Eros Ramazzatti när han var yngre. Jag tror att han i hemlighet fortfarande vill leka i vattnet utan tröja och spela sköna riff i sängen. Puss!

onsdag 14 april 2010

LIVET ÄR GÖTT

Några dagar har gått sen sist och under tiden har jag hunnit med att kolla på Chicago, göra högskoleprovet och börja skolan igen. Men framförallt har jag njutit av sommarvärmen. I måndagskväll satt jag och Lisa på Fortune of wars uteservering fram till solen gick ner.

Igår kväll satte sig hela gänget på stranden. Det var många roliga samtal om fetus-fish, ufon och bajsporr. Hm. Kvällen avslutades hursomhelst på Chrissan.

Idag ska jag ägna mig åt hushållssysslor och kolla på Sex and the City. NICE!

fredag 9 april 2010

VÄDRET!

Brighton har blivit till sommar. Solen skiner och det är varmt som attan. Igår mös jag med Lovisa och Lisa, först på stranden med jordgubbar, sedan i vårt kök till 90-talshits. Himla rolig dag och herregud vad fin staden är just nu.

Idag blir det frukost och HP-plugg i solen. Ikväll tar vi tåget mot London och musikal!

onsdag 7 april 2010

JONSI; GO

"altough you could lay off the english; we have our "mystique" to think about" - knús, sigur rós



NO!

Att säga nej är något jag är dålig på, speciellt när det kommer till alkohol. Igår hade jag inte alls tänkt dricka, såklart slutade det hela med spontanfylla på St.Christopher´s, kom hem vid tre och totaldäckade. Vaknade imorse och sedan dess har jag spenderat hela dagen på toaletten, m.a.o har jag hängt över relingen en del. Visst, det var en rolig kväll med världens bästa dj, men fan, inte värt det alltså.

Imorgon är det jag som säger nej till allt. Och då menar jag allt.
Over and out.

lördag 3 april 2010

CHILLIN N DILLIN

En vanlig kväll på Font med benet uppslängt på soffan. Det är livet det.



BARCELONA; CINCO FLASH FLASH

Barcelona. Resan blev bättre än vad jag någonsin kunde ha trott. Det var mycket sol, strand, parkhäng, hostelhäng, crazynights, flash flash, 70-talsdrinkar, absint, kartor, spårvagnsresor, kaffe och pingis utanför sagrada familia. Vi tog flyget hem till Silent Disco och idag är jag lycklig för den senaste veckan har varit galet underbar, men jävligt sliten.
Resten av lovet ska jag spendera på sea-life, stranden och i grammarhäftet. Låter helt okej det med.
(Här kommer massa bilder igen. Enjoy, för de är helt underbara!)